La UMARO, veți găsi mai mult de 100 de ani de bună tradiție și experiență profesională în furnizarea de soluții de calitate, pentru a satisface cerințe de înaltă tehnicitate și complexitate.
Colaborăm cu clienții noștri pentru a dezvolta soluțiile potrivite pentru nevoile lor. Descoperiți gama excepțională de produse UMARO și beneficiați de o capacitate de producție modernizată recent și eficientă.
VTL-Category
Seria SC-CNC-MS

Strunguri Verticale

(CNC & Conventionale)

Strunguri verticale CNC pentru operații de strunjire, modele cu turelă sau cu schimbător de scule automate ATC.

VTL-MSF-Category
Seria SC-CNC-MSF

Strunguri Verticale cu Capacitate de Frezare

Strunguri verticale, cu diametrul maxim între 1100 mm și 8000 mm, la cerere, echipate cu dispozitive pentru: filetare simplă și conică, copiere electromagnetică, rectificare, mortezare, cu afișaj de cote și diverse combinații de suporturi.
SCM-Category
Seria SCM

Strunguri verticale CNC cu o singură coloană și capacitate de frezare și alezare

Strungurile verticale cu o singură coloană, fixă sau mobilă, cu diametru maxim de prelucrare, pot fi fabricate în mod convențional cu control DRO sau CNC.
Screenshot 2019-11-14 at 18.16.26
Seria TF

Strunguri verticale pentru profilarea roților de vagoane

Strunguri verticale controlate CNC cu traversă fixă pentru strunjire roti de vagon, model SC-17-TF3 / CNC sau convenționale cu modele de copiere SC17 TF2 / CO2.
MRD-3
Seria MRD

Mese Rotative Mobile

Masa rotativă mobilă fabricată de UMARO poate fi utilizată lângă o mașină orizontală de frezare și alezare, în mod independent sau controlată CNC.